2013年11月20日星期三

wpmedya.comdelil uggs rea barn fpu1363

Daniel Wu hört här, rynkade pannan upp omedvetet. Denna uråldriga byggnadsverk mutor, som är kontraktstillverkare, entreprenörer som gav makthavarna, hur Chen Guangming en Urban byråer lämna det till länet partisekreterare muta ? Zhang Baishun förklarade : Enligt Chen Guangming konto, är kontrakt, entreprenörer ugg skor gör förståelse, för att göra byggandet av länet regeringsbyggnad entreprenörer att få tio miljoner av projektet, med början i mitten av ugg rea en matchmaking roll, och är försiktig detta är inte alltid sant att färg fast träffa varandra, och från vilken muta betalningar via Chen Guangming att hantera, och det är, i entreprenaden entreprenörer åsikt, ugg rea bara sätta pengar i händerna på Chen Guangming skickade, innan de får av detta projekt, och med andra län ledare hade ingenting av.

Om det jobb han verkligen kan ha det enfärgade halvt på allvar, kommer Xinyi County händer inte spade Ungdomar är onda ** bitar, verkligen avskum ah ! Daniel Wu, ett slagskott så arg på skrivbordet. Sekreterare Wu, patronhylsa utredning steg hur man gör detta ? Enligt Chen Guangming konto kan Yan riktigt solid fall, men innebär också en del av de ugg australia prefectural ledare. Daniel Wu höjde huvudet och tänkte efter en stund, funderade och sa : Så var det, Baishun kamrater, jag föreslår att du lägger den här utvecklingen av ärendet, och omedelbart rapporteras till den provinsiella kommissionen för Discipline Inspection av ledarskap, vänligen ugg rea ingripa i fall av utredning.

( Old West till kontinuiteten av tomten, kan det pågå ett par kapitel till stora utbrott av kapitlen, jag hoppas mycket de kan förstå. Generellt enligt Kinas relevanta standarder, en liten mängd bly i kroppen, är det relativt säkert, på 1199 ~ g / l under högt blod bly, är 200 mg / l eller mer blyförgiftning eller i händelse av överdriven blyförgiftning, kommer människor verkar rastlöshet, hyperaktivitet, kräkningar, yrsel, nervsystemet och andra symptom. på Daniel Wu är fortfarande långt under den provinsiella Environmental Protection Bureau i provinshuvudstaden, i förhållande till kunskap om blyförgiftning, konsultera experter till EPA, när den är klar i Huan prefectural entré, ett trettio -årig kvinna, var runt i folkmassan mitten, hon upphetsat folksamling högljutt klagomål till : ugg rea komma hit, inte förargligt, är inte heller det att regeringar, företag utpressning lite pengar, ugg rea bara vill ha en miljö hälsa levande kan vi säga, detta krav är också alltför göra ?

Topics related articles:

没有评论:

发表评论