2014年4月9日星期三

http://www.b9robotbuildersclub.com/menu.asp cheap louboutin shoes vcbj

Lin Feng liten flir : Liu Xun Du tror jeg ikke ser situasjonen ? Den sjette race team. Kan håper å kvalifisere seg, er det bare tre personer, er en meg, en er Los Tianhe, en er deg. Hvis det neste spillet du mistet Luo Tian, som sjette lagspill, er det jeg fortalte Luo Tian kvalifisere. Men seier over Los Tianhe Hvis du er i neste kamp. Så, bare mistet en trio nike sko jeg tapte for Los Milky Way, Los Tianhe mistet deg. Du mister meg, de samme tre poeng, deretter nike shoes trio gå lenger enn forrige gang, har du en sjanse til å kvalifisere seg.

Men i hemmelighet deg å beregne hva det ikke kan vite. Lin Feng grublet en stund, mumlet : Den sjette gruppe spillet, andre er mindre negativ og mer vinner, i utgangspunktet ingen sjanse for kvalifisering, slik at de sannsynligvis ikke vil spedbarn Pacific mirage støtte tre andre personer i mørket, bare Los Melkeveien og full støtte fra Liu Xun, eller noen vil komme å hjelpe nike store. nike shoes Blant trioen, Los Tianhe zhongpansheng, Liu Xun lavest sjanse for kvalifisering. Selv om saken ikke cheap louboutin shoes kvalifiserer til posterior og plantet, og nike shoes Liu Xun også felles.

Med mindre noen virkelig ønsker å la Liu Xun utløp, vil det bidra til en av de tre andre ble la nike shoes slå Lin Feng, Lin Feng så taper to kamper, minus to. At Liu Xun og Lin Feng er negative to score. Men Johnson hadde slått Liu Lin Feng, Lin Feng derfor fortsatt kvalifisere. Derfor trenger nike shoes ikke å bekymre deg. Lin Feng var veldig likegyldig. Etter det, som ventet, Lin Feng to neste spill. Bølger kan ikke råd til, ingen dum nok til å tro at det er mulig for Lin Feng tapt de to neste spillene på innsiden.

没有评论:

发表评论