2014年4月17日星期四

http://www.b9robotbuildersclub.com/menu.asp cheap jordan sneakers xwnw

Hvem trodde ikke denne situasjonen ! Lu Shi og mobs tenker på en krig med det, men hvordan gjorde ikke tror situasjonen vil være sånn! Dette sjøuhyre styrke er ikke mye svakere enn deg ? Lu Shi svar ganske raskt, et ansikt mobs ordrer, mens henvendelsen sa. Dette sjøuhyre er å beholde den opprinnelige styrken nike shoes matchet, glanstid, bør det nike være mye kraftigere enn det er nå ! Men nå...... eier, du bare absorbere dette sjøuhyre i slutten hvor mye energi ah ! Mobs lojale Lu Shi kommandoen kjøres, satte umiddelbart å jage !

At det...... er ikke så mye ! Ikke for liten...... men tror ikke nike air max sjøuhyre energi nå fordi så lite er absorbert nike skyld. Mer eller forsegle at forbruket av disse sjømonstre ! Mobs, sørg for å drepe den så snart som mulig sjøuhyre...... og så deres utvinning over, er det vanskeligere ! Lu Shi sa alvor. Trygg på eieren til denne sjøuhyre base, du vil gjenopprette glanstid staten. Selv om det er tilstrekkelig energi til å absorbere, regnet trenger ti års tid jobb ! I motsetning til Lu Shi mobs berører så engstelig, men forklarte sa.

Men ikke uforsiktig ! Denne undersjøiske sted, vet ikke hvor mange ressurser nike ikke funnet cheap jordan sneakers det. Hvis du har vært benyttet i denne sjøuhyre, er det ikke det samme som å være en røver i sin egen ? Drepe dyret ! Oh yeah, alt dette ubåt, og nå i tillegg til Lu stein, ingen kan dra nytte av, og nå mer et sjøuhyre, er ikke det det samme som sine egne inn raneren ennå ? Dette er noe Lu Shi tap ah ! Dette er absolutt ikke tillatt Lu stein. Under mobs logrende hale, har det forbedret hastigheten på noen !

没有评论:

发表评论