2013年3月28日星期四

Πολλές η γνώσηnike εμπορικό κατάστημα της Αμερικής ήταν να μά

Tang Yi χαμογέλασε και είπε: Πάμε! Ο ουρανός είχε ήδη νυχτώσει. Δύο έξω από το πάρκο, Tang Yi πρόταση: πηγαίνετε σε μια ταινία! Ning νεαρό κορίτσι μειλίχια κούνησε το κεφάλι, το Tang Yi Xin Xiada μουσική, πώς να σκέφτονται nike air max περισσότερο και να ακούσετε τα δικά σας λόγια; Υπό την καθοδήγηση του Tang Yi, οι δύο οδήγησε στο Xinhua σινεμά, ο κινηματογράφος πριν, και φωτεινά. Καθώς η ημέρα, η κόκκινη BMW σταματά, αμέσως προσέλκυσε πολλή προσοχή, μετά από όλα, όταν η πόλη την άνοιξη, μπορεί να είναι κακό για να δείτε ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο. Διαφορετικές γενιές, κανένα κορίτσι λουλουδιών και προσέφυγε στο Tang Yi λουλούδια, αλλά υπάρχουν πολλά βρώμικα παιδιά παιδιά έτρεξαν να προσεγγίσει και να ζητήσει τα χρήματα. Tang Yi έβγαλε το πορτοφόλι nike air max, κάθε έδωσε δέκα δολάρια, αλλά το μυαλό μου αναστέναξε το συντομότερο καμία σκέψη για το πώς να φροντίσει για τη φροντίδα για τα παιδιά αυτά, το παρελθόν της ζωής που δεν είναι οι πιο μισητός διακινητές ανθρώπων ελέγχουν τα παιδιά για τα χρήματα, που όταν είναι ανίκανη να αλλάξει, τώρα δικές του δυνάμεις, αλλά σταδιακά απλώς επιδίδεται σε γραφειοκρατική φαγωμάρα αίμα που χρησιμοποιείται για την ασφάλεια στην;

Εξαιρετικά λεπτή και λευκά παπούτσια, και nike air max skyline Να το Ying Ting Junzi ιδιοσυγκρασία, οι άνθρωποι βλέπουν ξεχάσετε χυδαίο, αλλά μερικοί άνθρωποι δεν ξέρουν να εκτιμούν την μικρή αδελφή αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον φορέα πριν από το θέατρο σφύριγμα, πριν από την άνοδο της ντίσκο, αίθουσα χορού και δεν μπορούν να αντέξουν ότι, κινηματογράφους, αίθουσες βίντεο έχουν πάντα το δρόμο η αλητεία θέλατε να μείνετε στη γη. Tang Yi αφού δεν αυτούς τους φορείς και γενικές γνώσεις. Αγόρασε εισιτήρια κουτί, και ένα νεαρό κορίτσι προσέγγιση, στο σκοτάδι του θεάτρου, η ταινία έχει προβληθεί πριν από την είσοδο Tang Yi, επίσης, δεν παρακολουθώ το όνομα της ταινίας. Στη συνέχεια, όμως πρόσεξε. Chow Yun-Fat "The Killer" πρωτότυπο, Tang Yi δεν θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά χαμόγελο. Σε περίπτωση που το νεαρό κορίτσι αυτό το κορίτσι θα κοιτάξει κάτω σε λίπος αδελφός, λέει ανοησίες. Back να πω: nike air max δεν ήθελα να δω, πάμε. Ning μικρή αδελφή κούνησε το κεφάλι της, όταν ο φακός του προσωπικού θέατρο για να ανοίξει το δρόμο για τους δύο άνδρες, Tang Yi πλέον.

Κάθισμα Box ως ένα διπλό καναπέ μπροστά από ένα μικρό τραπεζάκι του καφέ, σταδιακά προσαρμόζεται στο θέατρο στο φως, Tang Yi και να αγοράσει δύο μπουκάλια μεταλλικό νερό, μια τσάντα από καρυκεύματα σπόρους. Κάθισμα Box δεν είναι μεγάλη, μάλλον μικρή αδελφή σφιχτά δίπλα στο Tang Yi μυρωδιά καθίσει φρέσκο ​​μύτη του θυμιάματος, Tang Yi άνετα πίσω από το κομψό κορίτσι Xiangpei, η τρυφερότητα ατσάλινο σκελετό για να δείτε ένα μικρό χωριό, ρίξτε είναι επίσης μια χαρά. Ning μικρή αδελφή πήρε μια γουλιά νερό, τότε παρακινδυνευμένο: πώς τα κουνούπια κάνουν. Bent να χαράξει τον αστράγαλο. Tang Yi κούνησε το κεφάλι του, ξέρετε ότι βλέποντας ταινίες και τα κορίτσια είναι πάντα πολύ μικροδουλειές, Μπόα δεν μπορώ να σκεφτώ τον επίσης νεαρό κορίτσι. Μικρή αδελφή είναι εξαιρετικά παπούτσια μακριά, οι μικρές λευκές κάλτσες roll up, εκθέτοντας το λείο και απαλό για τον αστράγαλο, είπε: Γεια, nike αναπτήρα να λάβουν nike air max δείτε καθαρά. Tang Yat απρόθυμα να κοιτάξουμε μακριά από την οθόνη, από μια τσάντα ZIPPO, πιέζοντας απαλά τη φωτιά χτυπάει το Tang Yat καρδιά, αλλά και άλμα μερικά άλματα, η νεαρή κοπέλα το αριστερό πόδι στον καναπέ, λευκές κάλτσες σκιαγράφησε Yuzu ινών ομορφιά απαλές καμπύλες της, φτέρνα της, που στηρίζεται πάνω στον καναπέ, τα δάχτυλα των ποδιών ελαφρά κλίση, έτσι ώστε η καμπυλότητα της ζύμης Tang Yi σκάσει από ταχυκαρδία.

没有评论:

发表评论